نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

تاکید اردوغان بر بازسازی شهرهای زلزله‌زده ترکیه در زمان کوتاه

رئیس جمهور ترکیه در آستانه انتخابات سراسری این کشور وعده بازسازی کامل مناطق زلزله‌زده را داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۲ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 04
کد خبر: ۱۷۸۲۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس جمهور ترکیه در آستانه انتخابات ریاست جمهوری وعده بازسازی کامل مناطق زلزله زده این کشور را داد.

 

به گزارش خبرگزاری «آناتولی»، «رجب طیب اردوغان» روز دوشنبه در دیدار با قانونگذاران و برخی شهروندان این کشور در شهر «آنکارا» گفت که جنوب ترکیه را که در اثر زمین لرزه‌های قدرتمند ویران شده و هزاران نفر جان خود را از دست دادند بازسازی خواهد کرد.

 

اردوغان گفت: «ما شهرهای خود را در مدت زمان کوتاهی بازسازی کرده و اطمینان حاصل می‌کنیم که مردم ما با امید به آینده نگاه می‌کنند.»

 

اردوغان گفت، ترکیه قصد دارد در یک سال ساختمان‌های کافی بسازد تا نیازهای زلزه زدگان را برآورده کند . وی مدعی شد که ۳۱۹۰۰۰ واحد خانه ساخته می‌شوند.

 

این گزارش حاکیست که حدود ۱۴ میلیون نفر در ترکیه تحت تاثیر زمین لرزه‌ها قرار گرفتند و حدود ۵۰ هزار نفر جان خود را از دست دادند.

 

اردوغان پیشتر نیز مدعی شده بود که هیچ کشوری نمی‌تواند سریعتر از ترکیه در مواجهه با چنین فاجعه‌ای که در آن تعداد کشته شدگان به ۵۰ هزار نفر،رسید و ۵۰ هزار ساختمان ویران شده ، واکنش نشان دهد.

 

این در حالی است که رسانه‌های مختلف به شدت از اقدامات دولت ترکیه بعد از زلزله انتقاد کردند به طوریکه یک وبگاه ترکیه‌ای نوشت که ویرانی عظیم ناشی از زلزله نشان داده که نظام بهداشتی دولت ترکیه فاسد است.

 

وبگاه «ای‌اف‌ان» نوشت، در اولین روزهای وقوع زلزله، تیم‌های جستجو و نجات نتوانستند به شهرهای زلزله زده برسند و وزارت بهداشت نیز در پاسخگویی به شهروندان آسیب دیده کوتاهی کرد.

 

چندی پیش «خبرگزاری فرانسه» گزارش داد زلزله اخیر در جنوب ترکیه مشکلات اقتصادی این کشور را تشدید کرده و بر نگرانی‌های رئیس جمهور ترکیه در آستانه انتخابات سراسری می‌افزاید./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار